Само след няколко дни  Спа Столицата ни Велинград ще събере

...
Само след няколко дни  Спа Столицата ни Велинград ще събере
Коментари Харесай

Многодетна майка, бурлеск танцьорка и финансов инспектор в надпреварата за Мис Силикон


Само след няколко дни  Спа Столицата ни Велинград ще събере на едно място над 10000 кубика силикон. За втора година Клуб БОА ще бъде хазаин на събитието. Местата са лимитирани, тъй че е добре да се резервират авансово поучават уредниците.

Кеш

Биляна Василева – Пандора се включва в конкуренцията за купата, което може да й донесе премия от над 10 000 лева Приза е подсигурен от естетична клиника „ АК Естетик “ в лицето на доктор Алит Kеримов и доктор Емил Кожухаров.

Във финала ще вземат присъединяване 10 девойки. Сред тях има приключила медицина кандидатка, тв кореспондентка, професионална бурлекс танцьорка и бейли денс инструктор.

За купата на най- модифицирана секси мацка ще спори и майка на 4 деца. „ Общо 6 от кандидатките тази година са към този момент майки “, оповестиха уредниците.

Красавиците ще дефилират в три тура. Разбира се най-важния от тях е този по еротично долни дрехи. Бельото е ексклзузивно и е дело на родния бранд НУКСТА. Във втори тур ще дефилират с рокли жанр Барби на Бутик Резерве. Ръчно направени рокли от Бохо София ще покажат тунинг хубавиците. Косите на девойките са Дело на Салон Моар, а фрима на Виктория Драганова.

Воля

Участничката от Игри на волята – Моника Николаева, ще бъде основно настоящо лице в състезанието. Тя ще заеме ролята на ръководител на журито. Оказва се,че преди години Моника е била участник в състезанието и даже е спечелила купа за най-красива омъжена участничка. Освен нея в оценяването ще се включи известната като голата кметица- Диана Габровска, певицата Дебора, Ана Мария Чернева, Мис Силикон Гергана Райчевска и Михаела Стоичкова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР